Καλώς ήρθατε στον μεγαλύτερο παραγωγό χωρών καφέ παγκοσμίως!


Είμαστε ένα ανεξάρτητο οικογενειακό εμπορικό brand που επιλέγει τους καφέδες.


Όταν ακούτε: "παραγωγή καφέ" σχεδόν αυτόματα θα σκεφτείτε τη Βραζιλία. Και όχι άδικο, αφού έχει το 1/3 της συνολικής παραγωγής καφέ στον κόσμο, σταθερά τα τελευταία 150 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι η γλώσσα τους δεν έχει τη λέξη πρωινό, αλλά café da manhã που σημαίνει πρωινό καφέ.

Η ιστορία άρχισε από... αγάπη


Μέχρι το 1727, η κυβέρνηση της χώρας προσπαθούσε ανεπιτυχώς να εισάγει κόκκους καφέ από τη Γαλλική Γουιάνα. Μόνο Francisco Ο De Mello Palheta το έπραξε αφού είπε στη σύζυγο του κυβερνήτη που του έδωσε το πολύτιμο «υλικό» που ήταν κρυμμένο σε ένα μπουκέτο λουλουδιών.
Από αυτό ... την κατάκτηση, η Βραζιλία άρχισε να κατακτά τον πλανήτη.


Οι αριθμοί μιλούν... βραζιλιάνικα


6 κράτη: Minas Gerais, Espírito Santo, Σάο Πάολο, Bahia, Rondônia και Paraná.
3.44 εκατομμύρια τόνοι καφέ παράγονται.
4,6 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη από εξαγωγές 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι εργάζονται στην παραγωγή καφέ.
85% του μεριδίου της Arabica στη συνολική παραγωγή.
Το δέντρο καφέ και η ... αντι-γηραντική διαδικασία


Όταν το δέντρο φτάσει ... στη μέση ηλικία των 10-15 ετών και η παραγωγικότητά του μειώνεται, μειώνεται στα 20 cm, αντί να το ξεριζώσουν. Έτσι χρησιμοποιούν υγιείς ρίζες και ανοικοδομούν ένα δέντρο που θα αποφέρει καρπούς πάλι μέσα σε 2 χρόνια. Εκτός αυτού, μιλάμε για εκπαιδευμένους επαγγελματίες και όχι για ανειδίκευτους αγρότες.
Εμείς και η βασίλισσα


Όταν το πάθος σας είναι καφές, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τη χώρα που κάθεται στο θρόνο. Ταξιδεύοντας στις φυτείες της περιοχής Οι Βραζιλιάνοι είναι φιλόξενοι, ζεστοί και ενθουσιώδεις. Σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και να δοκιμάσετε καπιρίνχα και μπάρμπεκιου το καθένα ώρα της ημέρας. Συνάντησα συναντήσεις, αλλά κάναμε φίλους. Έτσι συνειδητοποιήσαμε πάλι πόσο εξελιγμένο και έτσι είναι η παραγωγή δεν είναι αρκετή για να σας δώσει το σκήπτρο. Χρειάζεται επίσης αυτό το ... άυλο συστατικό που κάνει τον καφέ να ξεχωρίζει.
Και αυτή είναι η ψυχή!