Ο Dimello, παραμένοντας πιστός στη φιλοσοφία του να στηρίζει δράσεις που προάγουν την κουλτούρα το καφέ και αναβαθμίζουν το ποιοτικό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που το περιβάλουν, θα είναι χορηγός του Barista Camp Europe 2019 που θα διεξαχθεί φέτος στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, συμμετέχουμε ως Brew Partners με τον Dimello καθώς επίσης και Espresso Grinder Sponsor με τη FaemaΤι είναι το Barista Camp;


Πρωτοδιοργανώθηκε στην Ιταλία το 2015. Ακολούθησαν η Εσθονία (2016), η Πολωνία (2017) και οι Ταϊβάν και Πορτογαλία (2018). Φέτος είναι η σειρά της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα το camp θα «στηθεί» στην Ανάβυσσο από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο Ever Eden Hotel.
Οι εκπαιδευτές που λάβουν μέρος είναι οι εξής: Trish Ferguson, Dayana Coppini, Angelo Sportelli, Candence Sim, Rose Nicholson, Thomas Ameloot, Giorgos Alaniadis, Blazej Walczykiewicz, Panagiotis Konstantinopoulos και Leonardo Santetti.
Οι authorized SCA trainers θα διδάξουν τέσσερα αντικείμενα (Barista Intermediate, Brewing Intermediate, Green Intermediate και Sensory Professional) με προαιρετικές πιστοποιήσεις, αφού θα δοθούν μόνο σε όσους επιλέξουν να δώσουν εξετάσεις μετά τα μαθήματα.Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή:


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το επίσημο site του camp: www.baristacamp.coffee ή ακολουθώντας τον απευθείας σύνδεσμο: https://ti.to/sca-events/barista-camp-2019.