Με αφετηρία το «Χ», τη μεταβλητή που μας θυμίζει ότι η μόνη σταθερά στη ζωή μας είναι η αλλαγή, το 10ο και επετειακό TEDxAthens ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου στην sold out αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Λυρικής Σκηνής στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η φετινή διοργάνωση, κάνοντας πράξη τη βασική αρχή για προβολή «Ιδεών Που Αξίζει Να Διαδοθούν», δημιούργησε μοναδικές εμπειρίες στο χώρο της Λυρικής Σκηνής και της Εναλλακτικής Σκηνής που στόχο είχαν να συμβάλλουν στην καλυτέρευση και την ανάπτυξη της ανθρώπινης ζωής. Περισσότερα από 2.300 άτομα που έδωσαν το «παρών», απήλαυσαν 18 ώρες περιεχομένου με 25 ομιλητές και μοναδικά workshops, βιώνοντας μια συναρπαστική #TEDxΑth εμπειρία.
Οι ομιλητές από όλο τον κόσμο που ανέβηκαν στην κεντρική σκηνή του φετινού TEDx Athens μοιράστηκαν με το κοινό ένα ταξίδι αναζήτησης για την ανακάλυψη του πώς θέλουμε να μοιάζει ο κόσμος μας στα επόμενα δέκα χρόνια. Η τεχνολογία, το περιβάλλον, η κοινωνία, η επιστήμη, η μαγεία, η μουσική, η περιέργεια και φυσικά η αυτοεξέλιψη είναι μόνο μερικά από τα «μυστικά» εφόδια που μοιράστηκαν με το κοινό οι διακεκριμένοι συνοδοιπόροι για την αναζήτηση της μεταβλητής «Χ». Την ίδια στιγμή, μια σειρά από δραστηριότητες έλαβαν χώρα στους υπόλοιπους χώρους του ΚΠΙΣΝ δημιουργώντας μια μοναδική και ολοήμερη εμπειρία για τον καθένα.
Περήφανος χορηγός της φετινής διοργάνωσης ήταν ο Dimello, ο οποίος πρόσφερε στους συμμετέχοντες περισσότερους από 2,500 καφέδες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.