ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ


Expertly selected

Επιλογή με γνώση και εμπειρία

Από την ίδρυση της εταιρείας μας έχουμε αναπτύξει στενές διαπροσωπικές σχέσεις με φάρμες και παραγωγούς. Επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ από παραγωγικές χώρες όπως η Βραζιλία, η Αιθιοπία, η Ινδία, η Γουατεμάλα, η Κολομβία και η Νικαράγουα. Επιτυγχάνουμε τον απόλυτο έλεγχο των παραμέτρων που μας οδηγούν στην τελειότητα: κατάλληλες κλιματικές συνθήκες, εποχικότητα, σοδειές και σταθερότητα στην ποιότητα.


Finely crafted

Φτιαγμένος με δεξιότητα

Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες περνούν μέσα από τα «μαγικά» χέρια των ειδικά εκπαιδευμένων συνεργατών μας, οι οποίο θα προβάλλουν στο μέγιστο τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του καφέ Dimello: πλούσια γεύση, δεμένο σώμα, έντονο άρωμα. Με την εμπειρία, την αγάπη, το πάθος και τον ενθουσιασμό τους, φροντίζουν όλα τα στάδια της επεξεργασίας, του καβουρδίσματος, της παραγωγής – με τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους – και την τελική συσκευασία, εξασφαλίζοντας ότι ο καφές Dimello παραδίδεται πάντα φρέσκος στον τελικό καταναλωτή.


Lovingly prepared

Προετοιμασμένος με φροντίδα

Από τους δημιουργούς του καφέ μέχρι τους επαγγελματίες barista που τον ετοιμάζουν, όλοι οι άνθρωποι μας δεσμεύονται να μεταμορφώνουν τα πιο άριστα ποιοτικά χαρμάνια σε μια ευχάριστη εμπειρία καφέ, από την πρώτη κιόλας γουλιά!