Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα του Dimello είναι ευρεία και ποικιλόμορφη.Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, εξερευνώντας και αναζητώντας τους καλύτερους κόκκους πράσινου καφέ που μπορούμε να εξελίξουμε σε εκλεκτό καφέ (σε σπυρί ή αλεσμένο).

Πάντα πιστεύαμε ότι η ομάδα μας συμπεριλαμβάνει όλους τους ανθρώπους που συμβάλλουν στο ταξίδι του καφέ Dimello. Είτε πρόκειται για τους ανθρώπους μας στο roastery ή τους αγρότες στο έδαφος, είμαστε μια ομάδα. Μια ομάδα που μοιράζεται το ίδιο πάθος και παρόμοια δέσμευση για τη δημιουργία των καλύτερων και πιο εκλεπτυσμένων καφέδων. Ζούμε για να μοιραζόμαστε την τέχνη μας με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Αναζητούμε συνεχώς παθιασμένους, ταλαντούχους και αφοσιωμένους ανθρώπους για να ενταχθούν στη βραβευμένη μας ομάδα. Προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών, εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και την ευκαιρία για ταξίδια και βελτίωση με ένα brand που προχωρά δυναμικά.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα ή να μας στείλετε email με συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Αν έχετε πάθος για τον καφέ και θα θέλατε να εξελίξετε την καριέρα σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα θέλαμε πολύ να σας γνωρίσουμε.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στείλτε μας το βιογραφικό σας