Ιστορία

Κάθε ιστορία έχει και μια αφορμή, μια σχεδόν μαγική στιγμή που «δένει» με αόρατους συνειρμούς όσα επακολουθούν…

…Τον 18ο αιώνα, η κυβέρνηση της Βραζιλίας έστειλε τον στρατιωτικό Francisco de Mello Palheta στη Γαλλική Γουϊάνα προκειμένου να φέρει στη χώρα σπόρους καφέ για να δημιουργήσουν τις δικές τους φυτείες. Πράγματι ο Palheta κατάφερε, κάνοντας χρήση της γοητείας του, να μεταφέρει τον καφέ στη Βραζιλία, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή και εμπνέοντας σ’ εμάς το όνομα Dimello!

Το ταξίδι μας στον κόσμο του καφέ είναι κάθε φορά τόσο διαφορετικό, πάντα όμως γοητευτικό, αφού κι εμείς, στα ίχνη του εμπνευστή μας, φλερτάρουμε με καινούργιες, άριστες ποικιλίες και χαράσσουμε εξωτικές διαδρομές, από τη φάρμα και το καφεόδεντρο μέχρι τη μεταμόρφωση του κόκκου κατά το καβούρδισμα και την ιεροτελεστία της απόσταξης,  διαδρομές που κάνουν την παραγωγή ενός καφέ Dimello σχεδόν μαγική.

Από τότε λοιπόν, με επιμονή, πάθος και αφοσίωση, βάζουμε στόχο κάθε φλιτζάνι espresso που παράγουμε να είναι σταθερά ποιοτικό, αρωματικό, γευστικό και να δημιουργεί κάθε φορά μια ευχάριστη εμπειρία.

Dimello είναι… ο αστείρευτος ενθουσιασμός των ανθρώπων μας, το ομαδικό πνεύμα και οι σταθερά υψηλές αξίες.
Dimello είναι… η συνεχής αναζήτηση για τα μυστικά που κρύβει αυτό το μικρό θαύμα Μηχανικής, Χημείας και Φυσικής, το οποίο στη γλώσσα των αισθήσεων μεταφράζεται ως γεμάτη γεύση, πλούσιο άρωμα και βελούδινο σώμα.

We love our coffee and hope you enjoy our blend as much as we do.

Scroll