Οι άνθρωποί μας

Από την αρχή της δράσης μας, έχουμε σταθερά δίπλα μας συνεργάτες, υποστηρικτές και φανατικούς οπαδούς… με λίγα λόγια, το ανθρώπινο δυναμικό μας.
Οι εργαζόμενοί μας είναι εκείνοι που κάνουν τη φιλοσοφία και την αποστολή της εταιρείας πράξη, συμβάλλοντας ουσιαστικά με την τεχνογνωσία, την εμπειρία, την κουλτούρα και την ενέργειά τους, για την εξύψωση της ταυτότητας Dimello.
Όλοι μαζί χτίζουμε καθημερινά δημιουργικές και ειλικρινείς σχέσεις σ’ ένα εργασιακό περιβάλλον σύγχρονο, φρέσκο και παραγωγικό, με σεβασμό στον άνθρωπο και τις αξίες του.
Πιστεύουμε στις ικανότητες και τις δυνατότητες των ανθρώπων μας και επενδύουμε στην περαιτέρω εξέλιξή τους, προσφέροντάς τους συνεχή εκπαίδευση, ταξίδια και σεμινάρια για επαγγελματική και προσωπική κατάρτιση.

Ώρα όμως να γνωρίσετε κάποιους από εμάς, μέσα από τα δικά μας λόγια:


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ

Το ταξίδι μου στο μαγικό κόσμο του καφέ ξεκίνησε σε παιδική ακόμα ηλικία, κατά τα τέλη της δεκαετίας του ΄90, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα μου, Γιάννη Καρυοφύλλη.
Έχοντας δουλέψει ως Barista πλέον της πενταετίας, εργάστηκα ως ψήστης στο εργοστάσιο του Dimello για δυο χρόνια. Μετά την απονομή του πρώτου πτυχίου μου στον Αυτοματισμό, εγκαταστάθηκα στην Ολλανδία, όπου και ολοκλήρωσα δεύτερο πτυχίο, αυτήν τη φορά στην Τεχνολογία Τροφίμων.
Εργάστηκα ως ερευνητής στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Douwe Egberts για ένα χρόνο, και προσφάτως επέστρεψα στην Ελλάδα.
Σήμερα εργάζομαι στον Dimello, αξιοποιώντας το μεράκι, τη γνώση και την εμπειρία μου ως προϊστάμενος Έρευνας και Ανάπτυξης και αγοραστής πράσινου καφέ.


ΠΑΝΟΣ ΚΑΚΛΕΑΣ

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας, από το οποίο αποφοίτησα πρώτος στο έτος μου. Συνέχισα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο και απέκτησα με διάκριση τον τίτλο του MSc in Quality Management από το University of West of Scotland. Στα χρόνια των σπουδών μου η ερευνητική μου δραστηριότητα απέδωσε καρπούς, καθώς μπόρεσα να αξιοποιήσω το υλικό της σε δύο παρουσιάσεις. Η μια σε διεθνές συνέδριο και η δεύτερη σε εθνικό συνέδριο του εξωτερικού.
Η συνεργασία μου με την εταιρεία ξεκίνησε το 2007. Από το 2011 βρίσκομαι στην οικογένεια του Dimello αρχικά στη θέση του Roaster, έπειτα ως Master Roaster και αυτή τη στιγμή ως Προϊστάμενος Παραγωγής του εργοστασίου.
Οι κύριες αρμοδιότητές μου σχετίζονται με το σύνολο της οργάνωσης και διαχείρισης της παραγωγής, ξεκινώντας από την παραγγελία των πρώτων υλών μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος, και, φυσικά, περιλαμβάνουν την τήρηση του συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων που εφαρμόζει η εταιρεία.
Εκτός από τα Αγγλικά, η αγάπη μου για τον καφέ με οδήγησε να μάθω Ιταλικά ως φόρο τιμής στην πατρίδα του espresso και στη συνέχεια Ισπανικά, που είναι η γλώσσα των χωρών της Λατινικής Αμερικής, οι οποίες αποτελούν πατρίδα πολλών εξαιρετικών καφέδων. Παράλληλα ανήκω στο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.


ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας, ενώ η πρακτική μου άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Στη συνέχεια απέκτησα πτυχίο επιμόρφωσης μέσα από το πρόγραμμα e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα την ασφάλεια τροφίμων και το HACCP.
Η συνεργασία μου με την οικογένεια του Dimello ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2016, όταν ανέλαβα τη θέση του Master Roaster. Οι αρμοδιότητές μου περιστρέφονται γύρω από την παρασκευή του ψημένου καφέ, ενώ ταυτόχρονα φροντίζω για τη διασφάλιση της σταθερότητας του προϊόντος, τόσο στο παραγωγικό, όσο και στο ποιοτικό του κομμάτι.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΛΤΗΣ

Οι πρώτες μου αναμνήσεις ξεκινούν από τον τόπο καταγωγής μου, την Άνδρο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με κυρίως αγροτικές ενασχολήσεις, κατανοώ από νωρίς την σημασία του αγνού και ποιοτικού τροφίμου που προέρχεται από τη γη.
Το πάθος μου για την ενασχόληση με τον τομέα των τροφίμων, με οδηγεί στην επιλογή του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθηνών, όπου και καταλαμβάνω την τιμητική πρώτη θέση στο έτος εισαγωγής μου.
Έπειτα συνεχίζω τις σπουδές μου, κάνοντας μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ολικής Ποιότητας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Από το 2015 έχω την τιμή να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Dimellο. Αρχικά ανέλαβα τη θέση του Μaster Roaster και υπήρξα μέλος της ομάδας ποιοτικού ελέγχου, ενώ πλέον οι αρμοδιότητές μου έχουν αντικείμενο την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, καθώς και τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και της ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας.

Scroll